Marshmallow-cupcakes
1. Sätt ugnen på 180 grader.
2. Blanda ihop smör och socker tills det blir lätt och fluffigt.
3. Tillsätt ett ägg i taget och rör ner i smeten.
4. Blanda i mjöl, mjölk och vaniljextrakt.
5. Placera muffinsformar på en plåt och fyll halva formarna.
6. Lägg en marsmallow på toppen av varje muffins och täck dem sedan med resten av smeten.
7. Grädda dem i ugnen i 20 minuter.
8. Gör glasyren under tiden. Vispa smör, florsocker och vaniljsocker krämigt.
9. Vispa i Philadelphiaosten.
10. Ta ut muffinsen när de har rest sig ordentligt och låt dem svalna helt på ett galler innan frostingen spritsas över.
Tips: Dela upp frostingen i två eller flera skålar och häll i olika karamellfärger i de olika skålarna för att inte alla cupcakes ska bli likadana. Det blir också fint att toppa med olika strössel.