Hitta till hotellet





Hotell

Visa alla | Dölj alla

AVALON


Avalon är en favorit, med fantastiskt trevliga design-rum, underbar hotellbar och en förstklassig restaurang i hjärtat av Göteborg. Värt att Avalon kan erbjuda hotellrum i sex olika kategorier – Penthouse Svit, Svit, Deluxe, Superior, Business och Moderate. Alla av skiftande storlek och karaktär. Dessutom har vi mötesrum och andra ytor som fungerar bra för större grupper. Simma bland takåsarna i vår pool och njyt av solen under bar himell.


http://www.avalonhotel.se/sv/

SCANDIC


Scandic har kring 150 olika hotell i norden så du hittar dem i de flesta större städer. Servicen på Scandic är väldigt bra, de ligger mycket bra till jämfört med andra hotell. Från början hade Scandic bara hotell i Sverige, men verksamheten har med åren utvidgats till fler länder. Scandic är en svenskägd hotellkedja som har mellanklasshotell i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Polen, Litauen, Nederländerna, Norge, Sverige och Tyskland.

http://www.scandichotels.se/crown

RADISSON


Radisson SAS Scandinavia Hotel är ett mycket vackert hotell som ligger Göteborg. Om du söker boende i Göteborg är Radisson SAS Scandinavia Hotel för många det självklara hotellet. Hos Radisson SAS Scandinavia Hotel har vi rum till ert förfogande. Rummen på Radisson SAS Scandinavia Hotel är i olika storlek och mycket trevliga. På Radisson SAS Scandinavia Hotel i Göteborg kommun finner du olika rum. Radisson SAS Scandinavia Hotel består av 6 våningar.

http://www.radissonblu.se/hotell-goteborg

RIVERTON


Om du söker ett hotell i Göteborg eller någon annanstans i Göteborg är Hotel Riverton ett bra alternativ. Hotel Riverton är kända för att ge sina gäster en helhetsupplevelse då det finns flera olika intressanta aktiviteter på hotellet i Västra Götalands län. Hotel Riverton kan erbjuda dig som gäst rum i flera olika storlekar och utformningar. Att bo på Hotel Riverton är en sann upplevelse. På Hotel Riverton i Göteborg kommun finner du olika rum. Hotel Riverton består av 12 våningar.

http://www.riverton.se/